Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 08-03-2012 15:45 Czwartek: KLATKA PIERSIOWA
1. Szerokie wyciskanie na płaskiej do szyi (gilotyna) 3x20 - 80kg2. Dipsy z mocnym wychyleniem nóg w tył 3x10 3. Gilotyna skos góra 30 stopni wolny ruch 3x20 - 60kg 4. Rozpiętki skos +60 stopni 3x12 - 2x14kg 5. Przenoszenie hantla za głową 3x12 - 21kg 6. Brama górne wyciągi 3x15 - 2x21kg 7. Brama dolne wyciągi 3x15 - 2x15kg TRICEPSY
8. Francuz chwyt młotkowy oburącz skos +60 stopni 3x12 - 40kg9. Francuz ciężar ciała w podporze przodem 3x12 10. /\ wyciąg górny 3x12 - 60kg BICEPSY
11. Młotki skos 60 stopni 3x12 - 2x14kg12. Uginanie w podporze przodem 3x12 - 14kg 13. Brama 3x12 - 2x21kg ŁYDKI
14. Wspięcia na palcach 3x50 - 60kgTrening porządny podpatrzyłem trochę Kaia jak tłumaczy w danych ćwiczeniach jak się powinno wykonywać no i dziś podpapugowałem, rezultat wyśmienity lekka redukcja ciężarów i rzecz w tym, by podczas ćwiczenia cały czas trzymać napięcie mięśniowe, rozciągać mięsień w jednej fazie jak najmocniej cały czas trzymając go w napięciu i w drugą stronę to samo taka błachostka a kompletnie inne odczucia są francuz siedząc zrobiłem na lekkim skosie, ha i pięknie rozciąga głowę długą znowu inny bodziec na biceps też zmieniłem ćwiczenie, nie robię o kolano a robię w podporze przodem, ramię luźno zwisa bez podpierania łokcia też zupełnie inne odczucia, dorzucając do tego pierwszą metodę to miazga Dipsy dziś zrobiłem trochę inne dla zróżnicowania i pobudzenia klatki inaczej, strzał w dziesiątkę Cały czas do przodu, zjazd jednak jest 17-01, także jeszcze zdążę zrobić w next tyg treningi wszystkie bo w piątek zrobię całe nogi pewnie spędzę na siłowni z 2h przez to... no ale nic nie poradzę za miesiąc siłownia jest przenoszona w inne miejsce, będzie lepsza a ja nie będę musiał się męczyć z wchodzeniem po schodach Pozdrawiam RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 09-03-2012 15:18 Piątek: Dwugłowe Ud i prostowniki grzbietu:
1. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x12 - 45kg 2. Wykroki jednonóż do środka (stopa też skręcona do środka) 3x15 - 2x21kg 3. Wymachy jednonóż w tył 3x12 - 30kg 4. MC na prostych stopy do wewnątrz hantlami 3x20 - 2x21kg 5. Pull Through stopy do wewnątrz szeroko 3x15 - 70kg 6. Uginanie kolan z ciężarem między stopami na poręczach 3x15 - 10kg 7. Maszyna uginanie sztywno jednonóż 3x15 - 45kg Przedramiona:
8. Uginanie nadgarstków wyciąg dolny tyłem 3x20 - 70kg9. Prostowanie nadgarstków łokcie o kolana 3x20 - 10kg Łydki:
10. Wspięcia i rozciąganie na palcach 3x20 - 200kgjakiś niewyspany i zakręcony dziś jestem, przez moje własne chrapanie się nie wyspałem Trening udany choć mocno zamulony RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Pietro_1 - 09-03-2012 17:25 Cw nr 10 to ze sztangą te 200kg czy na maszynie? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 09-03-2012 17:36 maszyna do wspięć nie chce mi się bawić ze sztangą jak mam maszynę, wystarczy, że w soboty tyle na półprzysiady nakładam RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Pietro_1 - 09-03-2012 17:40 No super siła widać rośnie oby tak dalej Częściej będę tu zaglądać ciekawy dziennik RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 10-03-2012 11:43 Sila i tak lidzie do przodu.A jak reszta? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 10-03-2012 12:00 siła mnie najmniej interesuje akurat pomimo, że obciąłem węgle to waga dalej skacze w górę i obwody też poszły do góry ale człowiek fisiuje jak brakuje węgli... we łbie się wali staram się ograniczyć zalanie fatem, choć szef na siłce powiedział, że głównie wody podskórnej nazbierałem a nie fatu (nie powiem, ale mnie to cieszy) to i tak wolę nie ryzykować powiem tylko, że ponad 10kg wagi zrobiłem póki co i w niektórych partiach obwody naprawdę mocno przez ten czas skoczyły w piątek w next tyg podam wszystkie wymiary porównawczo z poprzednimi i wszelkie obserwacje dziś na śniadanie omlecik z szynką, serem i ketchupem, super wszedł nie było takie mdłe a na treningu dziś czwóreczki będą RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Pietro_1 - 10-03-2012 12:11 Jestem ciekaw czy cel ,,champion'' oznacza wg ciebie jakieś określone wymiary. Jak podasz aktualne to napisz jakie wymiary są twoim celem tak tylko mnie ciekawi RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Zielsko - 10-03-2012 13:44 Z tym celem wiąże się troszkę więcej niż Ci się wydaje RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 10-03-2012 13:54 wtmiary? nie, w ten sposób o tym nie myślałem bardziej oznacza to najbliższy cel czyli debiuty i uzyskanie najlepszej możliwej formy a jakie miałem poprzednie cele względem wymiarów? przekroczyć moje magiczne bariery 70 w udzie, 120 w klacie, 45 w ramieniu i 100kg wagi, wszystko mi się udało z nadwyżką tylko łydek nie udało się przebić 45cm... ale następnym razem pójdą bo dzięki Robertowi je rozgryzłem i ruszyły z kopyta następne cele postawię sobie w najbliższym czasie względem rozmiarów i wagi |