Adrian - DT w drodze po mase! - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Adrian - DT w drodze po mase! (/watek-adrian-dt-w-drodze-po-mase) |
RE: Adrian - DT w drodze po mase! - pepe - 17-01-2012 01:21 Jeżeli ją dobrze przechowujesz, to może stać długo. Mam na myśli kretkę w proszku. RE: Adrian - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 17-01-2012 17:09 17.01.2012 Dziś rano wstałem, i nie czułem zbyt mocnych zakwasów, ale po 1,2h zakwasy zaczęły narastać, teraz mam mega zakwasy jak nigdy, he to chyba oznacza, że był dobry trening RE: Adrian - DT w drodze po mase! - Marian - 17-01-2012 17:11 Po przerwie zawsze są zakwasy.Jak zaczniesz dłużej trenować to przestaną się pojawiać. RE: Adrian - DT w drodze po mase! - pepe - 17-01-2012 17:12 Po przerwie zawsze masz zakwasy. RE: Adrian - DT w drodze po mase! - BrotheR - 17-01-2012 18:02 ale pierdzielicie ja trenuję tak, że w ciągłości cykli mam DOMS (niekiedy 2 dni po się pojawiają) pojawienie się DOMS nie zawsze oznacza udany trening, choć ja to traktuje jako udany bo widzę rezultaty, to u kogo innego wcale tak być nie musi dlaczego taki ubogi trening? a gdzie Push/Pull, który miałeś robić ? i nie rób wyciskań na barki, ew. do klatki, z tyłu nigdy bo to nienaturalny ruch i kontuzjogenny, a i tak najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie byłby Push Press RE: Adrian - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 17-01-2012 18:11 Chciałem tak wstępnie zrobić ogólnorozwojówkę przez tydzień po przerwie . W następnym tygodniu zaczynam push/pull Push Press? A co to jest? Znalazłem pare starych zdjęć : [attachment=61] [attachment=62] Hee, widać jaką tu miałem łapę RE: Adrian - DT w drodze po mase! - Marian - 17-01-2012 18:19 BrotheR po przerwie to chyba u wszystkich występują zakwasy, reszta to sprawa indywidualna. Ja w normalnym cyklu treningowym zakwasów nie mam. Ogólnorozwojówka to dobry pomysł, rozruszasz trochę mięśnie i weźmiesz się za inny system. PS. Łapa konkretna RE: Adrian - DT w drodze po mase! - pepe - 17-01-2012 18:19 To się nie nazywa łapa ^^ To się nazywa kij. Ćwicz, ćwicz, słuchaj innych, a na pewno wyjdziesz na prostą RE: Adrian - DT w drodze po mase! - BrotheR - 17-01-2012 18:23 Marian oczywiście, że tak ale jestem pewien, że pod każdego z osobna odpowiednio dobranym treningiem nawet bez robienia przerwy można doprowadzić do doms-ów ważne jest aby towarzyszyła im opóźniona pompa mięśniowa dobrze jest jak się ona utrzymuje RE: Adrian - DT w drodze po mase! - Gucix96 - 17-01-2012 18:32 Co to jest DOMS? A, i możesz coś powiedzieć na temat Push Press? |