Co na mase dla początkującego ? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: Co na mase dla początkującego ? (/watek-co-na-mase-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego) |
RE: Co na mase dla początkującego ? - maniak7000 - 29-01-2012 21:49 (29-01-2012 21:42)bartek16 napisał(a): Rozumiem trzeba samemu zdecydować kiedy jest się gotowym. nic na sile - na poczatku sam obedzie szlo dobrze , dieta dobry trening i bedziesz powoli szedl z masa etc ^^ W razie czego t obierz pod uwage ,że: odzywka - gainier, bialka, bulki suplement - stacki, kreatyny etc bo na gainiera trudno byc lub nie gotowy (dla mnie zbedne) ale w ostatecznosci do zbilansowanej diety mozna dac... Kreatyny to jak dla mnie po 6 miesiacach moooozna pomyslec - przynajmniej kilku A my nie odradzalismy ***** jako sklep tylko LINIE PRODUKTOW ... to tak btw. RE: Co na mase dla początkującego ? - Lee - 29-01-2012 22:00 Za 100 zł nie dostaniesz dobrego gainer ,jak masz kupić coś takiego jak UNC Shocker czy jak to tam to szkoda siana wg , lepiej już zaproś jakaś panienke na piwo Za 100 zl kup sobie Witaminy + Monohydrant i pasuje RE: Co na mase dla początkującego ? - maniak7000 - 29-01-2012 22:55 a najlepiej dopracuj diete a gainiery etc nie beda mialy znaczenia RE: Co na mase dla początkującego ? - pepe - 30-01-2012 00:39 Jeżeli masz dietę, to gainer jest zbędny. Jak już maniak podał, białko, witaminki, bulki, aczkolwiek to 100 zł wziąłbym na michę jeszcze bądź dokupił same witaminki, a na mono jeszcze przyjdzie czas. Stagnacja jeszcze nie teraz. RE: Co na mase dla początkującego ? - kodzak0 - 30-01-2012 00:43 (29-01-2012 22:00)Lee napisał(a): Za 100 zł nie dostaniesz dobrego gainer z tym sie nie zgodze ja przykladowo kupowalem ACTIVLAB Musli GAINBODY i dla mnie cena jakosc byla zadowalajaca RE: Co na mase dla początkującego ? - maniak7000 - 30-01-2012 00:47 ACTIVLAB Musli GAINBODY 15 15 g bialka a w skladzie np kreatyna = kolo 10g prawdopodobnie bialka.. sorry - mam kokosowe niestety na stanie i mimo wszystko nie uwazam tego za dobry produkt - rownie dobrze carbo + troszke bialeczka mzoe byc wogole omijajcie produkty z kreatyna w skladzie: 1. ilosc bialka jest rozna z etykieta (metoda badania jest "felerna") 2. znajac zycie porcje spore dajecie to bedzie w przeliczeniu rzutowalo na efekt normalnego cyklu kreatyna (o ile stosujecie) Jest wiecej srodkow falszujacych nijako ilosc bialka w bialku tauryna, glicyna np. rozne dosypki stosuja RE: Co na mase dla początkującego ? - kodzak0 - 30-01-2012 00:50 ale ja nie powiedzialem ze nie ma lepszych. chodzi mi o to ze do kwoty 100zl ten jest dobry. napewno lepszy niz np megabol RE: Co na mase dla początkującego ? - ARNI1964 - 30-01-2012 09:23 Najlepszą odżywką na masę dla początkującego jest pigułka wiedzy. Posiedź na forum, poczytaj ze zrozumieniem, a sam odpowiesz sobie na pytanie. Jeśli niema diety niema odzywki bo po hu... ??? Za 100zł a nawet mniej masz UNS Shocker albo Attackera. Dobre gainery w fajnej cenie. RE: Co na mase dla początkującego ? - pepe - 30-01-2012 12:04 Cytat:Najlepszą odżywką na masę dla początkującego jest pigułka wiedzyLeci rep RE: Co na mase dla początkującego ? - michał.k - 30-01-2012 13:56 Własnej roboty gainer -odzywka białkowa- wysokiej klasy (najlepiej czekoladowa) -Viatrgo- oryginalne(bez smakowa) - Błonnik - Symbiotyki( prebiotyki i probiotyki) - Enzymy trawienne - Zestaw witamin i minerałów (np;olimp) - Orzechy np; włoskie(drobno zmielone) - Kefir naturalny ( prawdziwy z grzybków kefirowych) Wszystko mieszamy i mamy gainera który nam faktycznie jest w pewnym procencie zastąpić posiłek a nie cukier jaki kupujecie który jedynie destabilizuje poziom cukru i przyczynia się do chorób sercowo-naczyniowych w konsekwencji stosowania na dłuższą metę. Co najważniejsze to jest bardzo smaczne!!! |