Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Trening dla Początkujących (/dzial-trening-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych) +--- Wątek: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? (/watek-kaloryfer-sze%C5%9Bciopak-krata-brzuch-jak-i-ile) |
RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - pepe - 04-02-2012 16:59 @Lax Jejku, a6w nie rzeźbi tak dobrze. ABS + dieta odpowiednia, odpowiednie treningi i tyle. A6w dla mnie to ćwiczenie dla osób, którym nie chce się rzeźbić brzucha w odpowiedni sposób, czyli np. ściąganie linki itd. To co napisał lapa jest na wielki plus. RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - łapa50cm. - 04-02-2012 17:43 dokładnie ja tez jestem za abs ale te cwiczonka co napisałem tez są dosc ogarniete RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - magicmeal - 04-02-2012 23:58 Kuzko czy mółbyś mi napisać jaką dietę stosujesz? RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - BrotheR - 05-02-2012 00:01 a co ci to da, że Ci powie jaką? i tak układasz pod siebie... ujemny bilans kaloryczny i to cała filozofia RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - Lax - 05-02-2012 00:09 Low Carbo RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - magicmeal - 05-02-2012 00:23 Chodzi mi o to, żebym aby chciał wiedzieć co je etc. RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - KuzKo - 05-02-2012 18:23 @magicmeal Dieta? O ile można nazwać to dietą. Śniadanie zazwyczaj płatki owsiane + mleko. Drugie śniadanie Kanapki. Obiad prawie zawsze domowy, czyli jakieś mięsko + ryż/ziemniaki. Czasem nawet i zwykła zupa. Posiłek potreningowy/podwieczorek to staram się zajadać jakieś owoce/warzywa rzadziej twaróg. Kolacja Kanapki/jakiś twaróg/czasem mięsko. Czasem jeszcze zajadam jeszcze koło 22/23 co nie co i jest to jakis owoc/warzywo/jogurt. Naprawdę zdaje sobie sprawe, że powiedzieć iż mam diete to przesada, ale nie stać mnie czy tam moich rodziców na kupywanie dziennie twarogów i innych niezliczonych produktów będących źródłem białka. Dodatkowo przypomne, że mam tylko 15 lat i kulturystą nie mam zamiaru być, ćwicze by po prostu dobrze wyglądać, a że dobrze wyglądam i rosne jedząc to co jem nie mam zamiaru tego zmieniać. RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - Lax - 05-02-2012 18:25 Dobre geny Przewaga mezo. RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - BrotheR - 05-02-2012 19:06 ja tam widzę ekto na miniaturce a nie mezo do pewnego etapu da radę dojść tak jedząc, trenując po łepkach, bawiąc się w dyskotekę, ale jeżeli chce się osiągnąć coś więcej no to sprawa wygląda nieco inaczej RE: Kaloryfer. Sześciopak. Krata. Brzuch. Jak i ile ? - Mr. Body - 05-02-2012 22:55 15 lat. dobrze jest, nic na siłę z czasem połkniesz bakcyla, jak za szybko wszystko wprowadzisz to za dużo błędów popełnisz. Nie zaniedbuj treningów ogranicz alkohol i inne używki i pomału wprowadzaj diete |