![]() |
Plan Treningowy Masa i Siła - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Trening dla średniozaawansowanych i zaawansowanych (/dzial-trening-dla-%C5%9Bredniozaawansowanych-i-zaawansowanych) +--- Wątek: Plan Treningowy Masa i Siła (/watek-plan-treningowy-masa-i-si%C5%82a) |
RE: Plan Treningowy Masa i Siła - czarnyrugby - 09-02-2012 17:00 Myślałem o linku z muscle-centre ale spoko nie wkurzajcie sie na Lax-a moja wina to jest ;/ RE: Plan Treningowy Masa i Siła - Mr. Body - 09-02-2012 17:13 (09-02-2012 16:40)Lax napisał(a): Poprawna rozpiska od mistrza europy w kulturystyce Dzięki za pozdrowienia, a co on jest naukowcem ? Ten Pan xxx ? Ale dobrze robisz sugeruj się nim, o dawkach saa tam nic nie piszę kiedy powinieneś zacząć ? Bo wkońcu xxx wie najlepiej ![]() I oczywiście ten mistrz zna ciebie i założyciela tematu jak siebie, dokładnie wie co dla ciebie dobre. PS: sorrry za spam jak będzie więcej czasu to na spokojnie siąde i nasze do tematu. @DOWN Chłopaku ":)" tyle mam ci do powiedzenia. RE: Plan Treningowy Masa i Siła - Lax - 09-02-2012 17:15 Wie lepiej od Ciebie bo coś osiągnął Ty nic ![]() Ma pojęcie Ty nie ![]() Ośmieszyłeś się z SAA ![]() Ale dość OT RE: Plan Treningowy Masa i Siła - łapa50cm. - 09-02-2012 18:04 zaraz tutaj pozamiatam ! ,lax ! pomysl next time ! Mr. Body , pierwszy raz widze ze zaczynasz myslec pozytywnie ![]() uprawiasz cholernie ciezki sport i kontuzyjny , trening powinien wygladac tak pon. klatka + triceps sro. plecy + biceps pia. barki + delikatnie nogi po 4serie , do 10pow 4 cwiczonka na kazdą partie miesniową z wyjątkiem nog one dosc dostają na twoim treningu rugby ale tez opisz w skrucie jak on wygląda RE: Plan Treningowy Masa i Siła - Mr. Body - 09-02-2012 18:12 Mi po prostu witki na was opadają ![]() RE: Plan Treningowy Masa i Siła - pepe - 09-02-2012 18:15 Czasem to was w ogóle nie rozumiem. Lapa jak to pierwszy raz widzisz, że Mr.Body myśli pozytywnie ? Przecież on zawsze mówi na temat, z tego co widziałem, a sporo tego było. /OT, potem proszę skasować. RE: Plan Treningowy Masa i Siła - łapa50cm. - 09-02-2012 18:36 (09-02-2012 18:15)Floyd napisał(a): Czasem to was w ogóle nie rozumiem. moze i zawsze pisze na temat ale nie dokonca sie z tym zgadzam ![]() RE: Plan Treningowy Masa i Siła - BrotheR - 09-02-2012 19:45 masakra ręce mi opadają... przy takim zapierdzielu kolego od rugby musisz podbić fest kalorie, zwłaszcza przy takich gabarytach wzrostowych jak Twoje ![]() 2g/kgmc białka nie zdaje egzaminu, dajesz więcej, to samo tyczy się węgli gdzie Twoja przemiana materii jest diabelnie szybka co widać po wadze w stosunku do wzrostu + dochodzą ostre treningi... także Lax Twoja podpowiedź kompletnie się tutaj nie nadaje ![]() co do FBW 5x5 to jest dobry plan, ale omg nie dla Rugbysty ! 5x5 diabelnie mocno obciąża układ nerwowy i przy takich treningach on nie da rady ![]() Trening siłowy owszem, dla rugbysty obowiązkowy, ale musi się on koncentrować na ruchach, które zapewnią mu siłę przebicia w obronie/ataku na polu, ćwiczenia muszą być odpowiednio dobrane i to one są tu najważniejsze, podział już będzie mniej istotny ![]() podzielić wystarczy tak, żeby zdążył się dobrze podregenerować ![]() Rugby może większość tak dobrze nie zna, ale proponuję się przyjrzeć treningom bardziej popularnych u nas sportów jak siatkówka czy lekkoatletyka i to jak tacy zawodnicy trenują na siłowni, jakie mają ćwiczenia, są specjalnie dobrane pod ich sport ![]() Pozdrawiam RE: Plan Treningowy Masa i Siła - łapa50cm. - 09-02-2012 19:56 Brother 3 dni i nic wiecej , no i typowo siłowy , a co do diety to w odpowiednim dziale znajdziesz odpowiedz ile czego , opisz swoj trening na boisku RE: Plan Treningowy Masa i Siła - BrotheR - 09-02-2012 19:59 zgadzam się max 3 razy w tyg trening na siłowni, więcej nie ma kompletnie w jego przypadku sensu |