![]() |
Dziennik by Pietro - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik by Pietro (/watek-dziennik-by-pietro) |
RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 20-02-2012 22:54 Tylko zauważ że ja ćwiczę z kolegą on ćwiczy mniejszymi ciężarkami to nie jest siłownia co masz gotowe ciężary i tylko podchodzisz i jedziesz. Trzeba szykować hankielki. Co do postu Puriny to dysproporcja będzie . To tak jak byś ćwiczyła uda a łydek nie ![]() RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 20-02-2012 22:56 Pietro, jeden zmieni kolejność i problem znika. RE: Dziennik by Pietro - Bartek16 - 20-02-2012 23:00 (20-02-2012 22:54)Pietro_1 napisał(a): Tylko zauważ że ja ćwiczę z kolegą on ćwiczy mniejszymi ciężarkami to nie jest siłownia co masz gotowe ciężary i tylko podchodzisz i jedziesz. Trzeba szykować hankielki. Co do postu Puriny to dysproporcja będzie . To tak jak byś ćwiczyła uda a łydek nie To niech raz on zakłada a raz ty RE: Dziennik by Pietro - Purina - 21-02-2012 14:24 (20-02-2012 22:54)Pietro_1 napisał(a): Tylko zauważ że ja ćwiczę z kolegą on ćwiczy mniejszymi ciężarkami to nie jest siłownia co masz gotowe ciężary i tylko podchodzisz i jedziesz. Trzeba szykować hankielki. Co do postu Puriny to dysproporcja będzie . To tak jak byś ćwiczyła uda a łydek nie Nie będzie dysproporcji. Zauważ., że ci, co nie ćwiczą przedramion, mają je największe. Czemu? Bo przedramiona pracują prawie przy każdym ćwiczeniu i bezsensem jest je katować. Mięsień przetrenowany nie rośnie ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 17:45 (21-02-2012 14:24)Purina napisał(a):(20-02-2012 22:54)Pietro_1 napisał(a): Tylko zauważ że ja ćwiczę z kolegą on ćwiczy mniejszymi ciężarkami to nie jest siłownia co masz gotowe ciężary i tylko podchodzisz i jedziesz. Trzeba szykować hankielki. Co do postu Puriny to dysproporcja będzie . To tak jak byś ćwiczyła uda a łydek nie Jak napisałaś na prawie każdym jak zrobię jedno ćw na przedramiona nie prze katuje ich. Co do tematu to jeszcze jest taka sprawa. Musze wziąć stoper na siłownie i ustawiać czas żeby się nie opier... ![]() ![]() RE: Dziennik by Pietro - Purina - 21-02-2012 19:52 Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, ale dobra. Twoje łapy. Jak weźmiesz stoper, to będziesz się spieszył i ćwiczył na odp*erdol ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 21:44 Powiem szczerze ze dziś zrobiłem klatkę i biceps to czułem przedramienia i to bardzo zwracam honor. I rozpiętki skróciłem do 3 serii bo za długo czas schodzi na zmienianie tych ciężarków. Co do wycisku niestety nie udało się tego co zaplanowałem czyli 120kgx1 ale za drugim podejściem 115kgx1 poszło, wiec z czasem pójdzie i 120 ![]() RE: Dziennik by Pietro - łapa50cm. - 21-02-2012 21:48 no ! nalezy sie rep.. za foty widac ładnie idzie RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 21-02-2012 21:52 nie no bez żartów kolego proszę mi tu bez ogródek napisać. Prawdziwy staż, albo przebyte cykle ![]() Jeśli się mylę, to sorry, forma nie jest zła jak na 6 miesięcy. Dobrze wykorzystany czas PS: Jeszcze wypada nogi wstawić, Naramienne godne podziwu jak na 6 miesięcy i ramiona reszta do masowania. Wcześniejsze foty zanim zacząłeś ćwiczyć też mile widziane. Będzie widać co przez 6 miesięcy zrobiłeś RE: Dziennik by Pietro - BrotheR - 21-02-2012 21:53 ładnie fajnie estetycznie, dorzucaj ciągle masy ![]() a gdzie nogi? możesz przypomnieć ile trenujesz? i jakie obwody i rekordy? ![]() |