![]() |
Relacja by BrotheR - cel Champion - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Relacja by BrotheR - cel Champion (/watek-relacja-by-brother-cel-champion) |
RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Purina - 27-03-2012 12:15 Pierwsza fota, ładny brzucho ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 01-04-2012 18:56 No panowie i panie ![]() ![]() dziś był ostatni dzień ![]() ![]() uogólnię trochę, zjazd wykończył mnie potężnie, te pobudki dojazdy i ciężkie zajęcia... osoby o wadze 70-80kg kwiczały, że ich wszystko boli, także sobie wyobraźcie co się działo z moimi stawami i mięśniami... ![]() zwłaszcza całe nogi dostały w kość, stawy skokowe i kolana są ostro dobite, zwłaszcza lewa noga jest mocno rozpierdzielona... przywodziciel u lewej nogi mocno ponaciągany, mocny przykurcz dwójek, taki, że mocniejsze zgięcie w kolanie lub napięcie powoduje skurcz i ból, łydki podobna sytuacja, tylko czwórki jako tako się trzymają ![]() ![]() koncepcję mam ciekawą i nie łatwą więc muszę być w pełni sił jak będę zaczynał, zastanowię się tylko czy wstawię tu całą rozpiskę czy nie, bo bandy hejterów krążą po internecie i przywłaszczają sobie cudzą pracę a potem pierdzielą głupoty, że ktoś po nich papuguje ![]() także w najbliższym czasie dam jakieś info co i jak dalej ![]() zdrówko ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Lax - 01-04-2012 19:28 No to widzę , że ładnie musiało być ![]() Może spa by się przydało hehe ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 01-04-2012 22:18 Brother zapisuj wszystkie szczeguły w domu a reszte dawaj na forum ![]() Przyda Ci sie odpoczynek .Pozdro. RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 06-04-2012 20:58 Kiedy zaczynasz trenować ? RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 06-04-2012 21:23 chciałem od tego tygodnia bo już siły wróciły i mną ostro nosi ![]() ale jeszcze przeczekam ten długi weekend i ruszam ostro z treningami ![]() przemyślę na dniach jaką część planu treningowego tutaj wrzucę ale raczej tylko powierzchowną dla zorientowania wszystkim, którzy się moim dziennikiem interesują ![]() ![]() ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - robo815 - 06-04-2012 21:30 Tak samo zaczynam robic ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Fruktus - 18-04-2012 18:32 Konkretny dziennik ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - BrotheR - 21-04-2012 20:45 żeby nie było, że się obijam i opuściłem forum to mały wgląd ![]() Treningi lecą tak jak przewidywałem w 95%, ponieważ pewne zmiany musiały zajść, między innymi nie trenuje 2x dziennie, po wprowadzeniu nowych metod nie byłbym wstanie tak trenować nawet poświęcając każdy dzień na trening, jedzenie, regenerację ![]() ![]() powoli zaczyna się wszystko rozkręcać ![]() i staram się kontrolować z jedzeniem żeby nie przeholować ![]() 3 fotki do wglądu: ![]() ![]() ![]() RE: Relacja by BrotheR - cel Champion - Pietro_1 - 21-04-2012 20:48 Masa widać idzie potężnie ![]() |