![]() |
Dziennik by Pietro - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Muscle-Centre for You (/dzial-muscle-centre-for-you) +--- Dział: Dzienniki Treningowe (/dzial-dzienniki-treningowe) +--- Wątek: Dziennik by Pietro (/watek-dziennik-by-pietro) |
RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 22:24 Trenuje 6 mies z przerwami tzn 2009/2010-3 mies, 2010/2011-3mies, 2011/2012-teraz leci trzeci miesiąc. Razem 6mies treningu. Ćwiczę zazwyczaj grudzień styczeń luty. Potem pauza była az do następnego roku brzucha nie ćwiczę w ogóle tylko przez pierwsze 3 mies ćwiczyłem ale odpuściłem sobie bo masa stała na poziomie 79 teraz masa 84 rano 86 wieczorem. Klatka 112, ramie 44(sucho) 45(na pompie) w barkach około 145. Nóg nie mierzyłem ale postaram się bardziej je rozbudować. Rekordy to głównie klata 115x1 jak wyżej napisałem, a martwy nie robiłem tylko dla zwały podszedłem do 160kg i poszło. Jak nogi trochę pójdą to wstawię foty ale na razie trzeba trenować. Diety brak jedynie staram się zjeść dużo przed i po treningu najlepiej kurczak przed a po rożnie. A jeszcze jedno odżywek nawet nie próbowałem miąłem szczerze chęć coś załatwić ale jestem zdania ze trening tylko dla twardzieli samo się nie zrobi i wystarczy chcieć, nie patrzeć ze inni rosną szybciej... Ćwiczę dla zdrowia a staż jest jak najbardziej prawdziwy. RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 21-02-2012 22:27 No tak jak mówiłem najszerszy kuleje, stąd bardzo słaby obwód w klacie. Nie proporcjonalny chłopak, ale przy takim stażu dobrze jest. A jaki wiek ? RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 22:31 (21-02-2012 22:27)Mr. Body napisał(a): No tak jak mówiłem najszerszy kuleje, stąd bardzo słaby obwód w klacie. Nie proporcjonalny chłopak, ale przy takim stażu dobrze jest. A jaki wiek ? heh nie proporcjonalny szczerze zgadłeś bo graniaka nie idzie dostać żadnego wszystkie za ciasne w barach za luźne w pasie;d mam 26 lat przedstawiałem się w dziale. A ten cały mój staż jechałem rozpiska z 1 strony dziennika bez żadnych zmian. Dzisiejszy trening już ze zmianami ktata+biceps ;d RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 21-02-2012 22:34 Sorry za ot, a czemu tylko 3 miesiące ćwiczysz w roku ? jak dasz fote przed tymi 3 miesiącami to będzie porównanie. Nie będę ci życzył wytrwałości bo i tak tylko sezon ćwiczysz, to może przyrostów ![]() RE: Dziennik by Pietro - BrotheR - 21-02-2012 22:39 a wzrost 188? pietro nie pomyliły Ci się trochę wymiary? ![]() na moje oko to łapka i barki sporo zawyżone, albo po prostu się pomyliłeś lub źle zmierzyłeś, no albo to po prostu tak wygląda na fotkach ![]() rozumiem, że nóg nie trenowałeś wg? jeżeli tak to dysproporcje muszą być kosmiczne przy tej wadze myślę, że fotki całej sylwetki na pewno wątpliwości by rozwiały. jeżeli masz takie wymiary po 6 miesiącach z taką przerwą rzeczywiście to czy przypadkiem coś nie leciało? ![]() nie mnie osądzać, pytam tylko z czystej ciekawości ![]() PS: body ma rację, fota sprzed progresu by się przydała ![]() RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 22:48 (21-02-2012 22:34)Mr. Body napisał(a): Sorry za ot, a czemu tylko 3 miesiące ćwiczysz w roku ? jak dasz fote przed tymi 3 miesiącami to będzie porównanie. Nie będę ci życzył wytrwałości bo i tak tylko sezon ćwiczysz, to może przyrostów Porównuj sobie to jest zdjęcie z 2010-2011 starszych nie mam. Ps. Nie robię sobie zdjęć nie lubię i po co;d Tylko jak mowie tam ważyłem 79 około i nie szlo podbić wagi teraz więcej jem dużo więcej. RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 21-02-2012 22:56 Dobrze jest, nie ma co ciągnąc tematu, wszystko jest możliwe, Oby do przodu RE: Dziennik by Pietro - Pietro_1 - 21-02-2012 22:56 (21-02-2012 22:39)BrotheR napisał(a): a wzrost 188? pietro nie pomyliły Ci się trochę wymiary? Zrobić ci fotę z miara żebyś uwierzył? Ćwiczę naturalnie bez niczego Wzrost 188 cm . Kolega mierzył mi łapkę specjalnie z 5 razy i inaczej wyjść nie chce. Te foty robiłem dzisiaj po treningu biceps+klata . Po plecach czy barkach na pewno były by tez minimalnie inaczej zaokrąglone części ciała. RE: Dziennik by Pietro - BrotheR - 21-02-2012 22:58 progres jest, przymasowałeś to widać i chyba nawet poziom BF spadł ![]() barki ktoś Ci mierzy czy sam sobie mierzyłeś? może szkielet taki jest i tak po prostu masz, bo po sylwetce kompletnie tego nie widać, ale wiadomo jak jest z fotkami ![]() tylko zastanawia mnie, na barki i łapy kładłeś największy nacisk? nawet wtedy? bo dysproporcje masz kosmiczne, trenuj nogi a uwierz mi, że i góra szybciej pójdzie ![]() Pietro napisałem Ci pytam z czystej ciekawości a nie złośliwości, zbędna jest fota z miarą, wyjaśniłem co i jak ![]() Body przecież nie jestem zawistny, sam ponad 20kg przybrałem w pierwsze miesiące trenowania... interesuje mnie po prostu jak on to wypracował i tyle, czysta ciekawość, źle mnie odebrał ![]() RE: Dziennik by Pietro - Mr. Body - 21-02-2012 22:59 dajcie spokój z tą miarą nie zachowujmy się jak zawistne dzieci ![]() |