![]() |
Jaki plan? - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Kulturystyka i Fitness (/dzial-kulturystyka-i-fitness) +--- Dział: Trening dla Początkujących (/dzial-trening-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych) +--- Wątek: Jaki plan? (/watek-jaki-plan) |
RE: Jaki plan? - Purina - 26-02-2012 22:46 Nogi osobno, barki razem! I koniec ![]() RE: Jaki plan? - Lax - 26-02-2012 22:47 Dobra nie ma sensu robienie spamu. Uważaj sobie tak dalej Pozdrawiam. RE: Jaki plan? - Zielsko - 26-02-2012 23:06 Najlepiej jest w ten sposób napisać i uniknąć "tłumaczenia się" mi to tam lata, bo każdy widzi kto ma racje i każdy też ma swoje zdanie na ten temat. Niestety odmienne niż Ci się wydaje ![]() RE: Jaki plan? - robo815 - 26-02-2012 23:09 Lax jak się nie znasz to nie siej zametu!!! RE: Jaki plan? - BrotheR - 27-02-2012 17:50 Lax ale tu bzdury siejesz.. aż oczy bolą ![]() w jaki sposób chcesz wyizolować aktony naramiennych wyjaśnisz mi? jakieś uzasadnienia anatomiczne? równie dobrze możesz podzielić bicepsy na głowy krótką i długą albo tricepsy robić każdą z 3 głów innego dnia ![]() ![]() już pomińmy fakt, że niektórzy próbują łączyć tylny akton naramiennych z grzbietem, ma to pewne uzasadnienie bo jest on mocno aktywny przy grzbiecie i można tak dysproporcje łatać, ale dzielenie naramiennych na 3 różne sesje nie ma kompletnie żadnej logiki, po pierwsze nie będziesz w stanie wyizolować przodu od tyłu, po drugie jeżeli nawet taki sens by się znalazło jakimś cudem, to osoba z tak małymi naramiennymi nie będzie miała kompletnie żadnych korzyści z takiego podziału, nie zostaną one przerobione należycie pod każdym kątem, angaż aktonów naramiennych jest tak bardzo zmienny z racji na wielo-ruch stawowy w barkach, że nie ma uzasadnienia dla takiego podziału, możesz podzielić na jednym treningu zaczynając sensownie od którejś strony przechodząc w przód/tył lub na przemian, ale nie na 3 treningi ![]() RE: Jaki plan? - Lax - 27-02-2012 18:02 Dlaczego bzdury ? Wiele osób tak robi i jeszcze nie słyszałem , żeby ktokolwiek narzekał. To że wam się wydaję to niewłaściwe , nie znaczy , że niektórzy nie czerpią z tego korzyści i nie są zadowoleni z takiego podziału ![]() RE: Jaki plan? - BrotheR - 27-02-2012 18:07 Lax podaj mi jakiś znany autorytet, który tak robi? ![]() osoba ważyła 120-140 kg, jeżeli wg taką znajdziesz ![]() z siłowni to lepiej nie mów "wiele osób tak robi" ![]() nam się nic nie wydaje, przejrzyj książkę od anatomii zanim powiesz, że komuś się coś wydaje... nawet podstaw anatomii nie ugryzłeś żeby twierdzić, że mi się coś wydaje ![]() RE: Jaki plan? - Lax - 27-02-2012 18:12 Mistrz europy w kulturystyce ostatnio tak zaczął robić i jest zadowolony ![]() RE: Jaki plan? - BrotheR - 27-02-2012 18:15 Lax wiesz ilu jest mistrzów europy w kulturystyce? o chłopie... ![]() imię i nazwisko, kategoria wagowa, kategoria kulturystyczna? podaj coś bo chętnie wtedy oblukam co w trawie piszczy ![]() PS: jeżeli masz z tym mistrzem kontakt a nie znasz jego danych, to poproś by się przedstawił, zapisz na kartce jak nie spamiętasz i daj znać ![]() ![]() RE: Jaki plan? - Lax - 27-02-2012 18:16 http://szymonlada.pl/ Tu znajdziesz wszystko. |