[ROZRYWKA]Supelmenty Waszymi oczami - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: [ROZRYWKA]Supelmenty Waszymi oczami (/watek-rozrywka-supelmenty-waszymi-oczami) |
[ROZRYWKA]Supelmenty Waszymi oczami - maniak7000 - 14-09-2012 18:09 Zapraszam do dyskusji w wyżej wymienionym temacie . Propozycje mogą dotyczyć KAŻDEGO rodzaju mixu/typu suplementu - chciałbym poznać Wasze zdanie: co i w jakich ilościach byście widzieli - wybór uzasadnijcie w kilku słowach Miałem okazję brać udział w takim projekcie czego wynik przedstawiam niżej (kalkulacja zbędna). Temat rzeka ? macie pole do popisu. Mam nadzieję na ciekawą dyskusję oraz przemyślane projekty. === Jak obiecałem zacznę od siebie (przedtreningówka . Skład: - Beta alanina 3g - Jabłczan kreatyny 4,5g - Węglowodany 12g - Magnez 150 mg - Potas 100 mg BCAA (leucyna 3g, izoleucyna 2g, walina 1g) POMPERY ( AAKG 3g, cytrulina 1g) STYMULANT(- kofeina 200 mg) === 29,95 g produktu na porcje (w zaokrągleniu 30g) Odpowiedź dlaczego takie a nie inne substancje znajdują się w publikacjach działu suplementacji - nie ma sensu bym przeklejał wyrywki. Wyliczenia: RE: [ROZRYWKA]Supelmenty Waszymi oczami - COLmamuska - 15-09-2012 15:44 fajny pomysl prezentujcie sie panowie moze w wolnej chwilii tez coz wrzuce |