Omlet Strongemna :) - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Odżywianie (/dzial-od%C5%BCywianie) +--- Dział: Przepisy Kulinarne (/dzial-przepisy-kulinarne) +--- Wątek: Omlet Strongemna :) (/watek-omlet-strongemna) |
Omlet Strongemna :) - Krzyku - 17-09-2012 20:22 Tak naprawdę jest to omlet po nazwą ''Omlet Kulturystyczny''( dla kulturysty ) jak zwał tak zwał Polecam go ponieważ jest nie tylko smaczny ale kaloryczny do budowania masy w sam raz :-) A więc skład-czego potrzebujemy: -5 białek -1 całe jajko -łyżeczka mleka -4-5-łyżeczek mąki żytnej (pszennej nie zalecam) Teraz czas na zmiksowanie składników a następnie musimy mieć w przygotowaniu rozgrzaną patelnie na która zmiksowane składniki wlewamy(smażenie na wolnym ogniu aż do ścięcia się białek) na wierzch własny pomysł ale najlepiej smakuje jogurt owocowy można ozdobić bananem a nawet jabłkiem-cudo Pamiętaj o tym że ozdabiasz według własnych pomysłów-jak sobie nałożyć tak zjesz,ja dałem propozycje. Smacznego :-) RE: Omlet Strongemna :) - michał.k - 18-09-2012 15:33 OK tylko dawaj całe jaja plus kefir z owocami na polanie Pozdrawiam M.K RE: Omlet Strongemna :) - Dante - 18-09-2012 19:57 Bardzo fajny przepis. Dzisiaj siego postaram zrobić razem z jogurtem oraz bananem. Pozdrawiam i mam nadzieje na kolejne twoje przepisy RE: Omlet Strongemna :) - Krzyku - 19-09-2012 15:46 Cieszę się że przepis spodobał się :-) |