| Animal 
 
				Witam.Celem jest dobudowanie masy i poprawa wyników siłowych (z tym, że niekoniecznie) bazując wyłącznie na diecie, ostrym treningu, regeneracji i ograniczonej do minimum suplementacji.
 
 wiek 23 lata
 staż 4 lata
 waga 87 kg
 Wzrost: 177cm
 Obecny cel: masa
 biceps 48cm
 biodra - 94 cm
 udo (luźne) - 62 cm
 łyda (luźna) - 39 cm
 klatka (luźna, bez wdechu) - 116 cm
 barki (luz) - 129 cm
 
 
 
 I DZIEŃ - KLATKA + BICEPS
 
 1. wyciskanie sztangi na płaskiej 5s
 2. hantle skos 4s
 3. rozpiętki 3s
 4. przenosy 3s
 
 1. uginanie szeroko ze sztanga 4s
 2. sztanga nachwyt 2s
 3. modlitewnik wąsko 3s
 4. hantle siedząc 3s
 
 II DZIEŃ - NOGI
 
 1. przysiady ze sztanga szeroko 4s
 2. wypychanie na suwnicy wąsko 3s
 3. przysiady na suwnicy 3s
 4. uginanie na dwugłowy 4s
 5. łydki 4s
 
 III DZIEŃ - BARKI + TRICEPS
 
 1. wyciskanie zza karku 4s
 2. unoszenie sztangielek siedząc 4s
 3. wyciskanie hantli 3s
 4. tylne aktony 4s
 
 1. pompki na poręczach 3s
 2. wąskie wyciskanie 3s
 3. francuskie sztangielką oburącz stojąc 3s
 4. prostowanie - wyciąg wąsko 3s
 
 IV DZIEŃ PLECY
 
 1. podciąganie się wąsko 3s
 2. wiosłowanie nachwytem do pasa 5s
 3. wiosłowanie sztangielka jednorącz 4s
 4. przyciąganie - wyciąg dolny szeroko 3s
 5. wiosłowanie hantlami leżąc na brzuch na ławce skośnej 3s
 
 
 1. Śniadanie
 
 Płatki owsiane [100g] : 362,00kcal
 B:11,9g T:7,2g W:62,4g
 
 Mleko UHT 1,5 % tłuszczu [250g] : 117,75kcal
 B:8,5g T:3,8g W:12,5g
 
 Miód pszczeli [30g] : 96,36kcal
 B:0,1g T:0,0g W:24,0g
 
 Jajo kurze całe [4 sztuk * 60g] : 290,88kcal
 B:26,2g T:20,2g W:1,2g
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 866,99kcal
 Białko: 46,7(pw: 34,7; npw: 12,0)g :: 0,52g/kgmc
 Tłuszcze: 31,1g :: 0,35g/kgmc
 Węglowodany: 100,1g :: 1,11g/kgmc
 
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 2. Posiłek I
 
 Ryż parboiled/Makaron/Kasza [100g] : 354,50kcal
 B:7,8g T:0,9g W:78,8g
 
 Mięso z piersi kurczaka bez skóry [150g] : 146,55kcal
 B:32,3g T:2,0g W:0,0g
 
 Warzywa
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 501,05kcal
 Białko: 40,1(pw: 32,3; npw: 7,8)g :: 0,45g/kgmc
 Tłuszcze: 2,9g :: 0,03g/kgmc
 Węglowodany: 78,8g :: 0,88g/kgmc
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 TRENING
 
 
 
 3. carbo
 
 Carbo [50g] : 186,00kcal
 B:0,0g T:0,0g W:46,5g
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 186,00kcal
 Białko: 0,0(pw: 0,0; npw: 0,0)g :: 0,00g/kgmc
 Tłuszcze: 0,0g :: 0,00g/kgmc
 Węglowodany: 46,5g :: 0,52g/kgmc
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 4. Garnier
 
 Garnier [50g] : 189,65kcal
 B:10,1g T:0,5g W:36,4g
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 189,65kcal
 Białko: 10,1(pw: 0,0; npw: 10,1)g :: 0,11g/kgmc
 Tłuszcze: 0,5g :: 0,01g/kgmc
 Węglowodany: 36,4g :: 0,40g/kgmc
 
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 5. Posiłek II
 
 Ryż biały/Makaron/Kasza [100g] : 339,10kcal
 B:6,7g T:0,7g W:76,5g
 
 Mięso z piersi kurczaka bez skóry/Filet z ryby [150g] : 146,55kcal
 B:32,3g T:2,0g W:0,0g
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 485,65kcal
 Białko: 39,0(pw: 32,3; npw: 6,7)g :: 0,43g/kgmc
 Tłuszcze: 2,7g :: 0,03g/kgmc
 Węglowodany: 76,5g :: 0,85g/kgmc
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 6. Posiłek III
 
 Serek wiejski/Makrela [200g] : 224,00kcal
 B:24,0g T:12,0g W:5,0g
 
 Orzechy włoskie [20g] : 131,60kcal
 B:3,0g T:13,0g W:0,5g
 
 Warzywa
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 355,60kcal
 Białko: 27,0(pw: 0,0; npw: 27,0)g :: 0,30g/kgmc
 Tłuszcze: 25,0g :: 0,28g/kgmc
 Węglowodany: 5,5g :: 0,06g/kgmc
 
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 7. Posiłek IV
 
 Ser twarogowy półtłusty [200g] : 263,80kcal
 B:37,4g T:9,4g W:7,4g
 
 Oliwa z oliwek [20g] : 179,44kcal
 B:0,0g T:19,9g W:0,0g
 
 Pomidor
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 443,24kcal
 Białko: 37,4(pw: 0,0; npw: 37,4)g :: 0,42g/kgmc
 Tłuszcze: 29,3g :: 0,33g/kgmc
 Węglowodany: 7,4g :: 0,08g/kgmc
 
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 
 
 8. Białko dla uzupełnienia
 
 Białko [40g] : 154,40kcal
 B:28,0g T:2,4g W:5,2g
 
 Mleko UHT 1,5 % tłuszczu [250g] : 117,75kcal
 B:8,5g T:3,8g W:12,5g
 
 --- --- --- --- --- ---
 
 Łącznie: 272,15kcal
 Białko: 36,5(pw: 8,5; npw: 28,0)g :: 0,41g/kgmc
 Tłuszcze: 6,2g :: 0,07g/kgmc
 Węglowodany: 17,7g :: 0,20g/kgmc
 
				
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2012 16:48 przez animal . |