POMOC DLA KOLEGI - Wersja do druku +- Muscle-Centre.pl | Forum Kulturystyczne (http://muscle-centre.pl) +-- Dział: Suplementacja (/dzial-suplementacja) +--- Dział: Suplementy i odżywki (/dzial-suplementy-i-od%C5%BCywki) +--- Wątek: POMOC DLA KOLEGI (/watek-pomoc-dla-kolegi) |
RE: POMOC DLA KOLEGI - maniak7000 - 12-04-2012 17:30 (12-04-2012 11:52)goino napisał(a): Czyli co , dobrze by było to co maniak napisał? tak, a różnice miedzy głwnymi dyskutantami wynikają z rachunku cena/korzysć i sens stosowania , IMO taki zestaw jest i tak dobry.. ale z sensowna dieta..bo bez sam nic nie zrobi Purple proponowane przez MIchała jest dobre/super , kwestia czy jest sens co sam musisz ocenic, w mojej ocenie nie ma sensu sie pakowac w taki supel.. lepiej dopracowac na 100% diete (nudne wiem) (12-04-2012 11:52)goino napisał(a): Z tymi kwasami omega 3 , dobrze podałem kiedy brać?pora omega jest indywidualna, ja daje do sniadania i kolacji... EAA ma w sobie BCAA (w innej niz ogolnie przyjete proporcje).. a sens stosowania.. można.. ale przy "zwykłym" kowalskim nie odczuje sięróżnicy .. a jedneczesnie nie nadrobi sie brakow w diecie przy pomocy ani BCAA ani EAA (a te jest drozsze) doczytaj temat i sam sobie odpowiedz czy warto.. jak tak to pozniej dopytasz o produkty.. EAA np z Activlabu lub z Olimpu |