Witam,
poczytałem, poszperałem i takie wnioski i założenia:
-zaczynam stosować suplementy
-dokupiłem właśnie izolat bialka,aminokwasy (te polecone z linka)
i witaminy (tylko ze mega daily tej samej firmy-troche tansze,podobny sklad a na dluzej starczy)
-dziennie 3 posilki plus min 2 litry wody: staram sie patrzec na sklad, w miare stosuje sie do zasad diety redukujacej, eliminuje niezdrowe skladniki, rezygnacja ze slodyczy, przekasek, alkoholu i slodkich napojow
-miedzy posilkami gdy bede glodny pije izolat bialka, czasami zastepuje nim kolacje
Napiszcie mi tylko prosze jak mam stosowac te suplementy, czy moge je brac jednoczesnie czy trzeba zachowac jakies odstepy?
Troche jest tych pigulek i proszków i boje sie ze sie pogubie albo bede wygladal jak chodzaca apteka
)
byloby super gdybyscie napisali na DT i DBT tak łopatologicznie
W weekend robie pomiary i dam znac-tylko w ktory watku? tym od dziennikow treningowych?
Kiedys bylem pare razy na silowni i w miare wiem jak technicznie wykonywac cwiczenia (tak mi sie wydaje-nie robie na wariata, przykladam sie do dokladnosci, oddychania, zatrzyman ruchu).Robie po 3s/12 (przerwa 60 sekund) na kazda partie miesni no i oczywiscie brzuszki w seriach po 20-25 ile dam rade (brzuszki jako pierwsze). Na koniec dobijam jeszcze serie na bicepsy bo marniutkie mam
pozdrawiam