(12-01-2012 19:06)kania8888 napisał(a): dzięki BrotheR słyszałem pare dobrych słów o tym S.A.W a co według Ciebie jest mocniejsze od SAWA jeśłi twierdzisz że on należy do średniaków ;P
(12-01-2012 19:11)bicepsik.pl napisał(a): Chłopcy z treca muszą tak pisać bo im towar zabiorą hehehe I pisza na forach, że zajebisty itp. bzdety. Było 3 dni w sprzedaży a im już po 5 kilo poszło hehehe
w dziale komercyjnym znanego forum ^^ po Sławku (tak go ochrzcili) sikaja po kostkach taki super - ale po skladzie juz nic tak wybitnego.
bicek ma racje - jednak czasem warto polowac na sample zeby samemu na sobie sprawdzic
(12-01-2012 19:19)BrotheR napisał(a): dokładnie tak jak bicepsik napisał s.a.w nie powala na kolana
nie będę Ci doradzał jakie suplementy są mocniejsze, przedstawiłem swoje zdanie,
wg mnie nie powinieneś aktualnie robić żadnego cyklu i to podtrzymuje
Na jednego zadziala lepiej HP a na 2go SP250 - kazdy ma swoje co chwali - kwestia indywidualna.. a mocniejsze to juz tylko stacki z 1,3d co nie oznacza,ze dadza wiecej w bicu - glownie o pobudzenie +ew pompe chodzi.