widizcie zapomniałem dodac nie chce zadnych komentarzy ze zle to robie bo wiem o tym dobrze a technicznie tez umiem wykinywac co nie które cwiczenia ale mniejsza z tym,
dzieki temu mi waga poszła do góry a przedewszystkim obwody sie ruszyły i to sporo bo mógł bym dalej robić na bica tym 35kg a w łąpie by cały czas było 37-8 a teraz w ciagu 4tyg nie całe 41 i skok taki jest na wielu partiach np. na barkach nigdy nue mogłem wyrobić barków i kaptórów a teraz barki sa bardziej kuliste i przedewszytkim widoczne kaptóry tez i przy kaltce wkońcu widać pożadne zarysy cycków a nie jak kiedys ze tylko było.
jeszcze troche pocwicze taka pojabna technika i jak bede miał nowy plan to bede robił juz technicznie i podam wam filmiki do porównania.
a tak jeszcze zapamieci na czyms takim czuje lepiej miesnie niż na tej technice z mniejszym ciezarem, i zauwascie tez ze bica to tak duzo osób robi z takim bujaniem a tu przy opuszczaniu to jest normarne ze mnie sztanga ciagnie w przód a w tył to juz ja sie wyginam ale jest dobrze.
a jeszcze zapomniałem napisac niech mi ktos wstawi filmik na uginanie z sztanga tak powyzej 50kg i zaobaczymy kim nie bedzie bujać widziałem filmik kiedys u pietra to jego tez bujało ale jaki ma zwrost to juz nie wiem ja mam ponad 190cm wiec smai sobie odpowiedzcie na to.
a ty pietro sie nie cykaj pisać tylko pisz to co masz do napisania ja to nie jestem jakis obrażalski na kogos ze ktos mnie wyzwie czy zjebie za coś