Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 15 Głosów - 3.33 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziennik by Lax.
Autor Wiadomość
Offline
pepe
* T-50 *


2,089
Liczba postów:

22-10-2011
Dołączył:

Reputacja:

40
Staż treningowy [ms]:

Płock
Skąd:


Grupa: Ekspert
Post: #71
RE: Dziennik by Lax.
@UP
To samo Uśmiech

Nie pomagam na PW. Wszelkie pytania proszę umieszczać na Forum.
Pomogłem ? Kliknij na [Obrazek: plus_post.png]
Zapraszam do działu: Centre Zdrowia
30-01-2012 15:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
michał.k
ODŻYWIANIE


704
Liczba postów:

14-09-2011
Dołączył:

Reputacja:

....
Staż treningowy [ms]:

Kraków
Skąd:


Grupa: Ekspert
Post: #72
RE: Dziennik by Lax.
Już widzę ze za duży ogień miałeś na palniku !!!
Rób tak: przygotowaną masę wlewasz na rozgrzaną patelnie z tłuszczem(smalec ewentualnie masło), po czym po kilku sekundach przykręcasz ogień do minimum prawie, po około 5 minutach sprawdź od spodu czy jest podpieczone i obracasz zna druga stronę, wtedy minutka pod przykryciem i masz gotowe. Kolejna sprawa to polewka: Czyli kefir naturalny i dodajesz do tego owoców np; ananas/banan albo borówki maliny.
Bo jak będziesz jadł takie dania jak an talerzu to po tygodniu zakończysz z takim jadłospisem
30-01-2012 15:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
Lax
Król Spamu


2,826
Liczba postów:

21-01-2012
Dołączył:

Reputacja:

24
Staż treningowy [ms]:


Grupa: Użytkownik
Post: #73
RE: Dziennik by Lax.
Dodałem Dżemu to weszło spoko , tylko byłem pełny.
Zaraz na trening ! Pora cm3 wziąć i popić Meso !

Pomogłem ? Daj Repa OczkoAnioł
30-01-2012 15:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
Mr. Body
Magister


956
Liczba postów:

17-01-2012
Dołączył:

Reputacja:

0,03
Staż treningowy [ms]:


Grupa: Użytkownik
Post: #74
RE: Dziennik by Lax.
Lax nie gniewaj się, ale masz sylwetke jak osoba nie ćwicząca i już chcesz się za meso łapać, ja przy podobnym stażu i sobie odpuściłem no boostery z geraminą, Suplementy to nie złoty środek ...
30-01-2012 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
michał.k
ODŻYWIANIE


704
Liczba postów:

14-09-2011
Dołączył:

Reputacja:

....
Staż treningowy [ms]:

Kraków
Skąd:


Grupa: Ekspert
Post: #75
RE: Dziennik by Lax.
j/w. Tobie jest potrzebna dieta i witaminy z minerałami tyle
30-01-2012 17:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
kozak-91
Świeżak


126
Liczba postów:

01-09-2011
Dołączył:

Reputacja:


Grupa: Przyjaciel Forum
Post: #76
RE: Dziennik by Lax.
Michał czemu na smalcu ma smażyć ? Nie lepiej na oliwie ?
30-01-2012 17:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
BrotheR
Magister


873
Liczba postów:

11-01-2012
Dołączył:

Reputacja:

30+
Staż treningowy [ms]:

Lębork
Skąd:


Grupa: Użytkownik
Post: #77
RE: Dziennik by Lax.
bo smalec nie jest wchłaniany przez smażony produkt w takich ilościach jak oleje roślinne Oczko
30-01-2012 17:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
michał.k
ODŻYWIANIE


704
Liczba postów:

14-09-2011
Dołączył:

Reputacja:

....
Staż treningowy [ms]:

Kraków
Skąd:


Grupa: Ekspert
Post: #78
RE: Dziennik by Lax.
Szkoda oliwy na smażenie traci ona swoje właściwość a kosztuje dużo około (80zł za dobrej jakości)
Ja kupuje taniej ale w krajach jak np; Grecja, Turcja czy Chorwacja - znać różnice miedzy ta od nas a tą od nich jeśli mówimy o tych samych kryteriach cenowych.

W tłuszczach nasyconych nie zachodzą takie zmiany składowe jak w jednonienasyconych i wielonienasyconych.
Zresztą spożywanie tłuszczy nasyconych nie ma aż tak negatywnego wpływa na nasz organizm, jak to próbują nam wmówić to samo tyczy się cholesterolu Uśmiech Temat szeroki i głęboki Język
30-01-2012 17:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
Lax
Król Spamu


2,826
Liczba postów:

21-01-2012
Dołączył:

Reputacja:

24
Staż treningowy [ms]:


Grupa: Użytkownik
Post: #79
RE: Dziennik by Lax.
Mr.Body Nie gniewam się , mam już kupiony i powiem Ci póki co szału nie ma. Pompa i koncentracja w porządku ale pobudzenia jakiegoś wielkiego nie odczułem. Węgli dosyć sporo wciąłem przed posiłkiem bo i woreczek ryżu + warzywek sporo. No nie wiem zobaczy się. Wiem również że suple to nie złoty środek dlatego micha to podstawa i będę się jej trzymał.

Michał. Dziękuję za radę , na pewno skorzystam by nie dopadła mnie monotonia jedzenia. Uśmiech

Pomogłem ? Daj Repa OczkoAnioł
30-01-2012 17:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Offline
BrotheR
Magister


873
Liczba postów:

11-01-2012
Dołączył:

Reputacja:

30+
Staż treningowy [ms]:

Lębork
Skąd:


Grupa: Użytkownik
Post: #80
RE: Dziennik by Lax.
lax przed treningiem i po treningu nie mieszaj warzyw z węglami typu ryż...
spowalniasz wtedy wchłanianie węgli co jest niepożądane w okresie okołotreningowym Uśmiech
warzywka możesz np zjeść pomiędzy posiłkami głównymi
30-01-2012 17:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0
Skocz do strony:
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dziennik treningowy "DAZID" DAZID 404 204,327 03-12-2012 18:32
Ostatni post: DAZID
  Dziennik weterana robo815 387 172,976 01-11-2012 00:05
Ostatni post: robo815
  Dziennik Jakuba Jackob 15 23 18,743 25-10-2012 21:37
Ostatni post: Piter16
  Dziennik Pitera16 Piter16 21 17,214 17-10-2012 21:51
Ostatni post: Piter16
  Dziennik by Koxu12 ^^^^^^^^^^^^^^^ koxu12 20 16,616 04-10-2012 22:22
Ostatni post: Piter16
  Dziennik by DajaN DajaN 94 56,549 19-09-2012 09:24
Ostatni post: Piter16
  Dziennik Maro Marek11 14 13,083 01-08-2012 08:50
Ostatni post: Marek11
  dziennik HAREGO haryn78 118 67,468 02-06-2012 20:07
Ostatni post: robo815
  Dziennik papcia Gramma Grammatikk 70 44,705 21-05-2012 21:58
Ostatni post: Bartek16
Duży uśmiech Dziennik by Pietro Pietro_1 345 176,844 10-05-2012 20:13
Ostatni post: robo815

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

13 gości

Skocz do:



Wróć do góryWróć do forów